GABRIELLA

OM CANOAH

Grafisk Designer och IT Specialist 

Jag heter Gabriella Broberg och det är jag som ligger bakom Canoah Art & Design. Jag har alltid tyckt om att skapa och att hjälpa andra att synas och uttrycka sig. Jag fick tidigt upp ögonen för logotyper och marknadföring. Min första logga desigande jag när jag var 12 år gammal. Jag hjälpte personer marknadsföra sig online på sociala medier på plattformer så som Playahead och Lunarstorm. Mitt arbete nådde redan då till tiotusentals personer. 

På senare år så har jag tagit steget att designa till småföretagare runt om i Sverige. Det som började som en hobby och min passion har nu även blivit mitt företag som jag jobbar med deltid. Jag jobbar även som IT Specilaist på ett Svenskt Vårdföretag resten av min tid.


Jag trivs med att jobba med design i en liten skala, för då behöver jag aldrig kompromissa med min design, för att producera mycket och snabbt. Kvalité kommer alltid före kvantitet! 


Jag har skapat logotyper till några av Sveriges bästa skönhetskliniker och salonger. Det har bara råkat bli så att jag "nischat" mig inom skönhetsbranchens loggor, men min portfölj finner ni även logotyper till flyttfirmor, kliniker och allt därimellan. 


Om du fastnat för min design, tveka inte att höra av dig om du tror att jag kan hjälpa dig vidare att ta nästa steg i ditt företagande. En logotyp är ditt företags identitet och ansikte utåt. Med en logga du älskar kommer du inte kunna låta bli att marknadsföra dig vid varje tillfälle du får!


CANOAH
canoah
sqin-logga
Klinik vasastan designad av Canoah Art & Design
sthlm-aesthetics-logga-canoah
canoah-sorunda-fotvard-logga